Rychlost, postřeh, taktika

Rebešovice, oddíl stolního tenisu

Sportovní areál TJ Sokol Rebešovice
Herna stolního tenisu
Sportovní 113
664 61 Rebešovice

Poslední aktualizace: 19-09-2020

Los:
   Divize: Rebešovice A
   KS2 C: Rebešovice B
   OP1: Rebešovice C
   OP2: Rebešovice D   
   OS: Rebešovice E
 

Na prahu nejisté sezóny

17.09.2020 15:15

Uplynulá sezóna skončila bez vyvrcholení, bez paly-off, bez emocí.

Svazy nakonec z neukončených soutěží šalamounsky nechaly spadnout jen ty týmy, co by tutově padly i kdyby bývaly vyhrály všechny nesehrané zápasy.
 

Rebešovice A: Divize

Silná Divize Jihomoravského kraje čítala loni 12 týmů a naše elitní jízda ve složení: Marťák, Karlos, Radys, Kája "Kouba" posílená v zimě o Orsiho (plus mladej Luba byl eso v rukávu), tak kluci drželi fleka pro play-off.
Neukončená sezóna jim tuším umožňovala zapsat se o soutěž výš, ale naši kluci zůstali v Divizi a my věříme, že budou super parta, že nás budou bavit a na konci sezóny, kdo ví...

V Divizi bude letos pěkná tlačenice, čítá 15 týmů! Tedy hrubým odhadem 1 postupuje a pravděpodobně tak asi 4 týmy dostanou padáka, přesněji se k číslům raději nebudu vyjadřovat, protože se v této nejisté době plánovat nedá...

Řeznovice a Tišnov jsou zapsány ve 3.lize, devět týmů zůstalo včetně našeho Á-čka, 6 týmů je nových. Sám jsem zvědav na nový a ambiciózní tým "pánů" z Lednic, přidali se v létě k soustředení Morendy, říká se, že docela trénujou...

Soutěž pro naše bohatýry začíná ofiko v pátek 18.9. v Holáskách, komplet plejlist jest zde: 
   Los pro Rebešovice A

 

Rebešovice B: Krajská soutěž II. třídy C

Naši hrají opět druhou krajskou soutěž, ale poprvé jsme mimo tradiční oblast Brno a okolí.  Zařazení do skupiny C s sebou přinese nové výzvy, méně známé soupeře, delší dojezdnou vzdálenost na zápasy. Na střídavý start máme Marka Skálu z Morendy, toto je ve druhém kraji běžná praxe, třeba Lanžhot má Marka Maňka a Radka Němečka (oba Břeclav), Kobilí má Ondřeje Slavíka (Šitbořice)...

Tým Rebešovice B tradičně míchá sestavou a ne jinak tomu bude asi i letos... Osobně očekávám, že nejlepší z týmu bude "bratranec" Jirka, nejlepší učesanej :o) jak praví klasik Vlasta. 

Kluci jsou v soutěži čítající 11 týmů, začínají v sobotu 19.9. v Hustopečím. Kompletní výpis zápasů je zde:
   Los pro Rebešovice B

 

Okresní přebory a soutěže

Okresní přebor 1 má dvanáct účastníků, což je zcela optimální. Naši předehrávají 1.kolo v pátek 18.9. Pak až 4.října dorazí mladí střelci z Ořechova. Další sled zápasů zde:
  Los pro Rebešovice C 
V týmu těžko hledat vyloženě nějaké "eso", spíše budeme vyhrávat kolektivním výkonem a věřím, že položíme základy úspěchu už ve čtyřhrách, typově na tuto disciplínu hráče máme, že Libore? Sekačka by se letos mohl výsledkově razantně prosadit. No a Pepa má nejlepší zázvorovici v okrese, takže o Tým C nemám nejmenší obavu.

 

Tým kolem šprýmaře Jirky Klímy, drž se chlapče, tak to bývá nejveselejší tým. Máte 12ti člennou soutěž, OP2, klasické soupeře včetně Mokré. Tak si to náležitě užijte, ju?
   Los pro Rebešovice D
Moc to zatím nepřehánějte, začínáte až 27.9.

 

Do okresní souteže posíláme na zkušenou naše nejmladší a teprve vycházející hvězdičky. Rebešovice E má tento program:  
   Los pro Rebešovice E 
Docela si zahrajete, v okresní soutěži je 14 týmů, je to termínově našlapaný.

 

Všem přehu hodnotné spotrovní zážitky, sportem ke zdraví.

Zdar.