Rychlost, postřeh, taktika

Rebešovice, oddíl stolního tenisu

Sportovní areál TJ Sokol Rebešovice
Herna stolního tenisu
Sportovní 113
664 61 Rebešovice

Poslední aktualizace: 19-09-2020

Rebešovice - Ivančice B 10:6 Aneb poprvé přijel soupeř na kraj jen ve třech!

23.01.2016 22:57

Víkend rozhodně spíše pro milovníky sněhových sportů. Anžto naše sportovní obec nedisponuje žádnou sjezdovkou, šlo se na stolní tenis. 

V "předskokanském" zápase OP1 naše B-éčko těsně nestačilo na Řeznovice D 7:11

Po obědě a odmetení sněhu, každý pěkně "před svým prahem", už došlo na krajský stolní tenis. Docela se čekal dlouhý a vyrovnaný zápas, tajně jsme doufali v dobrý konec, ne jak minule v Ivančicích.
Nasadili jsme do tohoto klání poprvé v sezóně "klasika" Jirku Šenkýře a čekali jsme, s čím vyrukuje soupeř. Znalci a statistici měli načteno, že Ivančice B hrají vždy ve stejném rozpoložení: Miloš Klíma, Erik Feith, Vladislav Křupala a Karel Fiala.

Jenže tým z Ivančic čítal toliko 3 muže! To se stalo poprvé, co pamatuju, v krajské soutěži. A aby toho nebylo málo, ze "základu" tu byli jen dva. Takže papírově byl favorit jasnej, čekalo se, zda se podaří výhru potvrdit za zelenými stoly.
Čtyřhra netradiční: Luboš Mišejka s Honzíkem Svobodou spolu bok po boku bojovali poprvé a těsně prohráli 1:3.

Hned v první rundě přehrál domácí Radek Černý velmi dobrého hráče hostí, Erika Feitha, 3:1 na sety. Hostům vydřel bod za výhru 3:2 Vladislav Křupala. Jirka Šenkýř měl smůlu i v dalším zápase, opět pět setů a strašně těsná prohra 2:3 s Erikem Feithem. Ale to vůbec nevadilo, anžto Honzík Svoboda i Radek Černý svědomitě přpisovali body, Luboš Mišejka si poradil s náhradníkem a bylo vlastně hotovo.

Za nás si poprvé v sezóně pak zahrál i Libor Černý. A další dobrý počin rodiny Suchých/Černých: kdo chtěl, mohl ochutnat tlačenku a škvarky, měli to móc dobrý, děkujeme. A za výhru jedním dechem: Kluci děkujem!

Krajská soutěž II. třídy A, 14. kolo 23.01.2016 17:30: TJ Sokol Rebešovice A-Orel Ivančice B 10:6
     Sety: 38:21, 
     Body: čtyřhry 0:1, 
     body domácích: Černý Radek 3:0, Šenkýř Jiří 0:2, Mišejka Luboš 1:1, Svoboda Jan 2:1, Černý Libor 0:1, WO 4:0, 
     body hostů: Feith Erik 3:1, Křupala Vladislav 2:2, Minster Roman 0:3, WO 0:4