Rychlost, postřeh, taktika

Rebešovice, oddíl stolního tenisu

Sportovní areál TJ Sokol Rebešovice
Herna stolního tenisu
Sportovní 113
664 61 Rebešovice

Poslední aktualizace: 19-09-2020

OP1 13.kolo: C-éčko vydolovalo remízu na půdě druhých Hrušovan

21.01.2018 23:35

Po čtyřech hodinách a čtyřech minutách těžkých bojů vydolovalo C-éčko po týmovém výkonu pod vedením kapitána Libeca remízu na půdě druhého týmu tabulky OP1. Uvidíme, jak tento počin ocení naše Béčko, které má nově na čele již 12ti bodový náskok. Nechci napovídat, ale hlavně Pepa M. by si zasloužil všimné za devátý remízový bod...

Na úvod sezóny platilo C-éčko za těžce podceňované družstvo, dokonce jedna paní povídala, že se v příští sezoně bude hrát v OP2 derby C-éčko s D-éčkem. Naštěstí C-éčko má poctivé a pracovité hráče, střádají body za každého počasí. 

V neděli 21.ledna napadl sníh, čili po ránu trochu vzrůšo na vozovce, ale to nic nebylo proti zážitku, který aktéři nabídli divákům při duelu 13.kola v Hrušovanech.

Čtyřhru Pepa s Pájkou zvládli bravurně 3:0, druhou čtyřku Libec s Pavlem slibně rozehráli a na obrátce v pátým vedli 5:0; silný domácí duet Tomáš Kolegar s Ríšou Skálou si vzali tajm a začali "do toho chodit", stahovali a nakonec to domácím vyšlo, bohužel, stav 1:1.

Singly začal Libec a Sekačka, oba vyrovnaný zápasy naši vydřeli, ale v zápětí za domácí srovnal Tomáš K. a Ríša S., 3:3.

Celkem 6x se hrálo na pět setů, ve velké tělocvičně byly k vidění i vysoké loby, kvalitní hra, nechyběl ani ostřílený rozhodčí Vlasta, absolutně vyrovnané byly všechny rundy singlů.
Po druhých zápasech dvouher 5:5, po třetích 7:7.

Libec přenechal svoje místo na poslední špíl, no tah nám nevyšel, Richard poslal domácí do vedení 8:7. Pájka zabojoval s Honzou Kuklou a srovnal na 8:8. Sekačka dřel do posledního výstřelu, i tak domácí zase o krok vpřed, 9:8.

Na poslední show zápas zatím bezchybný Tomáš Kolegar, domácí favorit, proti naší osmačtyřicítce. A po setu to vypadalo všelijak, no Pepa začal měnit rytmus hry a donutil Tomáše K. k chybám. Za stavu 1:1 na sety se na raketu domácího plejera dostavila nejistota, nervy drásající koncovky Pepa zvládl 13:11 a 16:14 a tak po 4h a 4min se narodila plichta.
 

   
   Rozbor utkání "Na kině", nálada sqwelá, co si budeme povídat...

 

Hrušovany "A" - Rebešovice "C" 9:9
čtyřhry 1:1,
body domácích: Škarda Oldřich 1:3, Kukla Jan 0:4, Kolegar Tomáš st. 3:1, Skála Richard 4:0
body hostů: Černý Libor 2:1, Sekanina Jiří 1:3, Vašulka Pavel 2:2, Matějka Josef 3:1, Vrbacký Pavel 0:1